Zondag 29 april 2018
De hele zondag druk bezig geweest om mijn website aan te passen. Mijn zoon had mij nog wat truckjes geleerd en gelukkig heb ik ze goed begrepen.
Binnenkort starten de Natuurworkshops bij Natuurbrug Warmbeek in Waalre. Ik ga een nieuw avontuur tegemoet samen met mijn  vriendinnen Ciel en Riekie. Ieder hebben we onze talenten en gecombineerd samen met het prachtige bos van onze vriend Walter moet het iets geweldigs gaan worden.

Door het bos loopt de mooie beek, de Tongelreep, komend vanuit België waar hij nog Warmbeek heet. Vandaar de naam Natuurbrug Warmbeek, als herinnering aan de oorsprong van de Tongelreep.
Het is een geweldige kans om hier, midden in de natuur, onze workshops te houden. Deze workshops gaan dus ook iets speciaals worden omdat we vooral met natuurlijke, gereclycede en duurzame materialen gaan werken.

Ciel gaat mij vooral ondersteunen met vlechtles geven en ondertussen gaat Rieki heerlijke maaltijden voor ons maken. Als jullie ons dan nog goed gezelschap gaan houden en jullie je uitleven met creatieve ideeën kan de dag niet meer stuk. Meld je dus snel aan, want vol = vol.
We beperken het aantal deelnemers tot 10 personen zodat we jullie onze volle aandacht kunnen geven.

Tot binnenkort dus.